Professioneel films maken is teamwerk. Graag stel ik hier de mensen en bedrijven voor met wie ik vaak samenwerk. Fijne, talentvolle mensen die ik zeker kan aanbevelen.

Ernst Dommershuizen | Mainstream Netservices

Ernst is een zeer bekwame website bouwer. Een multi-talent: programmeren, grafisch ontwerp, database ontwikkeling, Flash, hosting, etcetera. Daarnaast heeft Ernst een bijzondere passie voor zéér technische en experimentele zaken zoals 3D webstes (zie www.paleisvoorvolksvlijt.nl), augmented reality en 3D animatie.

Marlon Mendonça Dias | Pixelsatwork

De Canon 5D mark II foto/videocamera heeft een revolutie ontketent in de film en video wereld. Marlon is professioneel foto/videograaf en meester in het gebruik van deze camera. Prachtige filmbeelden voor veeleisende producties.

Maaike Snoeijer | Voice over

Maaike was jarenlang radio presentatrice bij het ANP. Voor Iets Met Film heeft zij vele voice overs  ingesproken. Buiten dat ze een flexibele, prettige stem bezit, heeft ze het bijzondere talent om moeilijke teksten tot begrijpbare taal om te zetten.

Boukje Canaan | Fotografie

Vaak worden tijdens of na een video shoot ook foto’s genomen voor print toepassingen. Boukje weet met haar prettige manier van werken ieder persoon te ‘openen’. Met als resultaat prachtige, menselijke reportage en portret foto’s.

J.C. | JC voicemale (engels)

JC heeft een warme engelse stem. Zijn voice overs bevatten en aanstekelijk enthousiasme en een persoonlijke ‘kleur’ die zeer aangenaam is om naar te luisteren.

FaceCulture | FaceCulture.nl

FaceCulture maakt video-interviews. Veel muziekanten maar ook nieuws, sport en opinie. Sybren is mede-oprichter en heeft in 2004 FaceCulture verlaten om zijn horizon te verbreden. Beide bedrijven vullen elkaar echter nog uitstekend aan.

Sonja Markowski | sonjamarkowski.com

Dat kan Duits toch een mooie taal zijn! En zeker als Sonja een voice-over inspreekt. Deze Berlijnse heeft een energieke stem en veel inlevingsvermogen. Tevens vertaalster, singer/songwriter en journalist.