360° video

In 360° een foto of video bekijken is een bijzondere ervaring. De techniek is populair en wordt ondersteund door o.a. Facebook en Youtube. Op deze pagina staan een paar voorbeelden. Voor de beste ervaring gebruik je een Android of Apple telefoon met de Facebook of Youtube app, klik dan op de links onder de voorbeelden.


op Facebook

360° media is in ontwikkeling. Voor fotografie is de techniek van hoge kwaliteit en betaalbaar. Voor video ligt dat anders, de beeldkwaliteit is nu redelijk en wordt ieder jaar beter. De ‘wow’ factor zit vooral in een sterk concept.

Kies voor 360° video als de omgeving interessant en dynamisch is. Aan alle kanten moet iets leuks te zien zijn! Voorbeelden: impressie van een evenement, bezoek aan bijzondere locaties, theater en optredens, sport en actie. Ook zakelijke communicatie kan met 360° techniek stukken spannender worden. 360° maakt van een gewone videoboodschap een actieve, positieve beleving.

Naast 360° video maken wij ook 360° foto’s. Ideale warm-makertjes voor openingen, aankondigingen en behind-the-scenes. En met 360° foto’s kunnen ook erg leuke animaties (privé voorbeeld) worden gemaakt.

Klik op het voorbeeld, alleen op facebook.com is het 360° effect zichtbaar.

360° foto en video is creatief maatwerk. Voor iedere opdracht maken wij een concept en offerte op maat. Neem contact op met Sybren.